beşiktaş çeyrek final rakibi kim oldu, beşiktaş club bruggeyi elerse kimle oynayacak, beşiktaş club brugge maçından sonra kimle karşılaşacak, beşiktaş club bruggeyi elerse ne olacak, beşiktaş club bruggeden sonra çeyrek finalde kimle eşleşecek, beşiktaş çeyrek finalde kimle eşleşecek, beşiktaşın çeyrek final rakibi, beşiktaş klup burugeyi elerse kimle eşleşecek,

BEŞİKTAŞ C.BRUGGE ELERSE RAKİBİ KİM OLACAK?

UEFA Avrupa Ligi maçlarının devam ettiği şu günlerde temsilcimiz Beşiktaş bilindiği gibi Belçika takımı olan Club Brugge ile eşleşti ve 12 Mart'ta deplasmanda bir maç yaparak 2-1 mağlup olmuştu. 

Beşiktaş Club Brugge rövanş maçı ise 19 Mart 2015 Perşembe günü Atatürk Olimpiyat Statında oynanacaktır. Bu dev ve zorlu maç için her iki takımda hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladılar. 

Tüm Beşiktaş taraftarının maçı kazanma gözü ile bakması durumunda herkesin aklına gelen şey ise Beşiktaş'ın çeyrek final rakibi kim olacak sorudur. Beşiktaş Club Brugge'yi elerse rakibi kim olacağı bu akşam oynanacak maçlar sonucunda belli olacaktır. Sizlere bu konu hakkında bilgileri maçların bitiminin hemen ardından sizlerle paylaşacağız.

BEŞİKTAŞ ÇEYREK FİNAL RAKİBİ>>>

Beşiktaş Club Brugge'yi Elerse Rakibi Kim Olacak?

Everton-Dinamo Kiev maçının galibi 
Dnipro-Ajax maçının galibi 
Zenit-Torino maçının galibi 
Wolfsburg-Inter maçının galibi 
Villarreal-Sevilla maçının galibi 
Napoli-Dinamo Moskova maçının galibi 
Fiorentina-Roma maçının galibi

Yukarıdaki takımların maçları 19 Mart Perşembe akşamı tamamlanacaktır. Eğer Beşiktaş Club Brugge'yi elerse çeyrek final rakibi yukarıdaki maçların galipleri arasında yapılan kura sonucu belli olacaktır. Sizlere çeyrek final eşleşmeleri ile ilgili bilgileri aktaracağız.

                                   
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top