12 MAYIS SÜPER LOTO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI

Perşembe günleri yapılan Süper Loto çekilişinde bugün 447. hafta çekilişi yapılacak ve ikramiye dağıtılacaktır. Süper lotoda yeni hafta çekilişi 12 Mayıs Perşembe bu akşam belli oldu. Her hafta anlık olarak sizlere aktardığımız Süper Loto da 12 Mayıs sonuçları yazımızdadır.

Milli Piyango İdaresince yapılan ve her hafta Perşembe günleri noter ve halk huzurunda çekilişi yapılan Süper Loto da bu akşam 12 Mayıs 2016 Perşembe akşamı 447. hafta çekilişi yapıldı.
Süper loto da bu haftaki çekiliş sonucunda ikramiye nereye kime çıkacağı merak edilmektedir. İşte 12 Mayıs Perşembe 447. hafta Süper Loto çekiliş sonuçları...

12 Mayıs 2016 Perşembe Süper Loto Sonuçları

16 - 23 - 37 - 38 - 47 - 53

Süper Loto Nasıl Oynanır?
- Süper Loto,Milli Piyango İdaresi İdare tarafından düzenlenen, katılımcıların 1-54 sayı kümesi içinden çekilişle belirlenecek olan 6, 5, 4, ve 3 sayının doğru tahmin edilmesine dayanan ve kısaca " oyun " olarak da ifade edilen şans oyunudur.


- Çekiliş özel çekiliş küresi kullanılmak suretiyle oyun planına göre dağıtılacak ikramiyeleri kazanacak numaraların belirlenmesidir. Çekilişler İdarece belirlenecek gün ve saatte gerçekleştirilir.
- İkramiyelerin ödenmesinde yetkileri dahilinde olması koşuluyla bayiler ve İdarece belirlenen Şubeler yükümlüdür.
- İkramiyelerin, bayiler ve Şubelerce ödenme süreleri idarece belirlenir. İkramiyeler, çekiliş tarihinden itibaren 1 yıl geçtikten sonra zaman aşımına uğrar.
- Sistem tarafından kabul edilmeyen sahte, tahrif edilmiş, yırtılmış, zaman aşımına uğramış, iptal edilmiş biletlere ikramiye ödenmez. Bir bilete ikramiye ödenebilmesi için en az çekilen sayılar, barkot, bilet güvenlik numarası ve arka yüzündeki bilet seri numarasının açık şekilde okunması gerekir.

12 mayis super loto sonuclari, 12 mayis super loto, 12 mayıs süper loto sonuçları, süper loto 12 mayıs, super loto cekilis sonuclari, super loto 12 mayıs sonuclari, 12/05/2016 süper loto
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top