SURVİVOR KİM ELENDİ 10 MAYIS 2016

Survivor bugün yeni bölümü ile ekrana geldi. İki haftadır merakla beklenen Survivor kim elendi sorusu 10 Mayıs Salı bu akşam yanıtlandı. Ünlüler takımından yarışmacıların olduğu eleme potasından bakalım bu akşam kim galip çıkacak ve kim elenecek?

Sayıları giderek azalan ünlüler takımı bu hafta bir kişi daha eksildiler. Atakan, Yunus ve Ezgi'nin kaldığı eleme potasında 10 mayıs sms sonuçlarının açıklanmasının ardından ez az oyu alan isim belli oldu. Acunn.com sitesinde ünlüler 10 mayıs sms sonuçları açıklandı ve iki haftadır merakla beklenen survivor eleme sonucu belli oldu. İşte 10 Mayıs Survivor elenen isim.


10 MAYIS SURVİVOR EZGİ ELENDİ..

Survivor ünlüler takımında Atakan, Yunus ve Ezgi'nin yer aldığı eleme potasında en az oyu alan isim oldu. Bu hafta adadan elenen isim belli oldu ve survivor ünlüler 10 mayıs sms sonuçları merak edilmeye başlandı. Bu hafta ünlülerden en yüksek oyu kim aldı ve sms birincisi kim oldu.

Survivor 10 Mayıs SMS Sonuçları
1- Atakan
2- Yunus
3- Ezgi

Survivor da 10 Mayıs Salı akşamı birde takımlar arasında final sembol oyunu oynandı. Her hafta oynanan ve final için büyük önem taşıyan final sembol oyununda bu hafta erkeklerde Efecan kazandı. Kızlarda ise kazanan isim Damla oldu.

10 MAYIS SURVİVOR SMS SONUÇLARI>>

SURVİVOR 2016 GÖNÜLLÜLER YARIŞMACILARI
- İbrahim Giydirir Kimdir>>
- Gizem Memiç Kimdir>>
- Efecan Dianzenza Kimdir>>
- Gizem Kerimoğlu Kimdir>>
- Semih Öztürk Kimdir>>
- Serkay Tütüncü Kimdir>>
- Nihal Candan Kimdir>>
- Zafer Mete Kimdir>>
- Damla Can Kimdir>>
- Aylin Şallı Kimdir>>
http://gunceltime.blogspot.com.tr
SURVİVOR 2016 ÜNLÜLER YARIŞMACILARI
- Yılmaz Morgül
- Yunus Günce
- İbrahim Yattara Kimdir>>
- Tuğba Özay
- Ezgi Avcı Kimdir>>
- Ebru Öztürk Kimdir>>
- Nagihan Karadere Kimdir>>
- Çağan Atakan Arsalan Kimdir>>
- Eda Akkaya Kimdir>>
- Serkan Ercan Kimdir>>

survivor 10 mayıs kim elendi, survivor kim elendi, 10 mayis survivor kim elendi, survivor sms sonuclari, 10 mayis sms sonuclari, survivor 10 mayıs elenen kim, survivor sms siralamasi, survivor 10 mayıs eleme,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top