hotmail-hesabi-alma
HOTMAİL.COM MAİL ADRESİ ALMA

Günümüzde hepimizin artık ihtiyacı olan şeylerden biri olan mail adresleri hepimizin sıklıkla karşılaştığı ve gereksinimi artan iletişim imkanlarından biri olmaktadır. Mail adresleri genellikle Facebook, Twitter, İnstagram, Youtube gibi sosyal medya ağlarında özellikle olmazsa olmazlarından biridir. Ayrıca iş ortamında da büyük önemi olan mail adresleri kimimiz için alınması zor bir iş haline gelmektedir. Sizlere bu yazımızda daha önceden hotmail.com olarak bilinen ve şimdi ise live.com olarak bilinen mail adresi almanın yollarını ve hotmail adresi nasıl alınır yada www.live.com sitesinden hotmail uzantılı mail adresi alma işlemini detaylı olarak anlattık.

HOTMAİL HESABI AÇMAK, KAYDOLMAK 
www.hotmail.com adresi www.live.com www.outlook.com adreslerinden hotmail.com uzantılı mail adresi almak...

HOTMAİL HESABI AÇMAK ŞİMDİ KAYDOLUN>>

Alacağınız bu hesabı hem microsoft hesabı olarak kullanabilir, hem de maillerinizi alıp gönderebilirsiniz... E-posta adresi almak için yapmanız gereken ilk şey Hotmail bu adrese girmeniz olacak. Ya da google.com'a hotmail yazmanız yeterli. Açılan sayfa live.com olacaktır.
Sayfa açıldığında e-posta adresi ile giriş yapmanız isteyen bir ekran çıkacak. Ekrandan alt bölümünde Microsoft hesabınız yok mu? Şimdi kaydolun linkine tıklayın.

E-Posta adresi açabilmeniz için açılan sayfadaki formu doldurmanız gerekiyor. Bu formda özellikle şifre ve e-posta adresi bölümünü dikkatli doldurmalısınız.


Hotmail hesabı açarken istenen bilgiler neler:
1. Ad ve Soyadınız Bu bölüme adınız ve soyadınızı yazınız.
2. Kullanıcı adı Bu bölüm ise en önemli bölüm yani e-posta adresinizin ismi. Formda dikkat ederseniz birisi@example.com şeklinde bir örnek göstermiş. Bu örnek özel bir e-posta adresi olanlar için. siz yeni bir e-posta adresi alacağınız için Veya yeni bir e-posta adresi alın linkine tıklamalısınız. Tıkladığınız zaman yan tarafta outlook.com, outlook.com.tr, hotmail.com olmak üzere seçenekler çıkıyor. Siz hangisini isterseniz onu seçeceksiniz. En çok kullanılan ise hotmail.com seçeneği. bu bölüme istediğiniz adı yazıp hotmail.com u da seçiyoruz. Dikkat türkçe karakter kullanamazsınız. Örnek, ı, ç, ğ, ş, ö gibi...
3. Parola oluşturun Bu bölümde ise e-posta adresiniz için en az 8 karakterden oluşan unutmayacağınız şifre belirliyorsunuz.
4. Parola tekrar girin Yukarında belirlediğiniz parolayı tekrar girin
5. Ülke Bölge seçimi Ülkeyi Türkiye olarak seçin
6. Posta Kodu İstanbul için 34000 yazabilirsiniz
7. Doğum tarihi Doğum tarihinizi seçin
8. Cinsiyet
9. Telefon numarası Buraya İSTERSENİZ cep telefonu numaranızı yazabilirsiniz. Şimdilik zorunlu değil ama güvenlik için tavsiye edilir.
10. Diğer E-Posta adresi E-Posta adresinizi kurtarabilmek için(çalınması, şifre unutulması halinde)
11. Karakterler Resimde gördüğünüz karakterleri yazın
12. Hesabı Oluşturun butonu Hesabı oluşturun butonunu tıklayarak hotmaile kaydoluyoruz.
Eğer kullanıcı adınızı, parolanız ile ilgili sorun varsa formda hatalı yerleri tekrar doldurmanız istenebilir. Hesabı oluşturduk, eposta adresimizi açtık peki e-posta hesabını nasıl kullanacağız, hotmaile nasıl giriş yapacağız... Hotmail hesabına, Msns hesabınagiriş yapabilmek için buradan açılan sayfada karşımıza çıkan Outlook Oturum Açma penceresinden Mail adresi ve Parola ile giriş yapıyoruz...

Microsoft hesabınız Microsoft cihazları ve hizmetleri ile yaptığını neredeyse her şey için kullandığınız hesaptır. Yalnızca bir oturum bilgisiyle Skype kullanabilir, Office 365 aboneliğinizi kullanabilir, katılan mağazalarımızdan oyun, müzik ve film alabilir ve OneDrive'daki tüm fotoğraf, video ve belgelerinize ulaşabilirsiniz. Hesabınız bir e-posta adresi ve parola ile birlikte profil bilgileriniz, gizlilik ayarlarınız, iletişim tercihleriniz ile faturalandırma ve ödeme bilgilerinizden oluşur.

gmail hesabı açma, facebook için mail adresi açma, mail şifremi unuttum, hotmail şifresi bulma, hotmail kaydolma, @hotmail.com, mail hesabı nasıl açılır, mail hesabı nasıl alınır, mail nasıl gönderilir, mail nasıl açılır, msn nasıl açılır, msn kaydol, hotmail nedir, 21 ekim hotmail hesabı,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top