poyraz-karayel-ipek-kimdir

POYRAZ KARAYEL İPEK KİMDİR

Kanal D'nin sevilen dizisi Poyraz Karayel de heyecan giderek artmaktadır. Her hafta izleyenleri ekrana kilitleyen Poyraz Karayel dizi oyuncuları arasında İlker Kaleli, Musa Uzunlar, Burçin Terzioğlu, Hare Sürel, İsmail Düvenci, Murat Daltaban, Kanbolat Görkem Arslan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Poyraz Karayel dizisindeki oyuncuları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda dizide İpek karakterini canlandıran Merve Altınkaya hakkındaki merak edilenleri ve Poyraz Karayel İpek kimdir, Merve Altınkaya kimdir gibi sorulan soruların cevaplarını derledik..

Poyraz Karayel Dizisi İpek Karakteri Kimdir

Merve Altınkaya Kimdir
Poyraz Karayel dizisinde İpek karakterini canlandıran Merve Altınkaya, 21 Ekim 1985 İstanbul doğumludur. 30 yaşında olan güzel oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. İlk olarak 2007 yılında Senden Başka isimli dizide rol almaya başlayan oyuncunun asıl tanındığı yapım ise Baba Ocağı dizisinde Didem karakterini canlandırması olmuştur. Bu karakter ile herkesin sevdiği biri haline gelmiştir. Başarılı oyuncu şimdi ise Poyraz Karayel dizisinde rol almaktadır.

Merve Altınkaya Yaşı: 30
Merve Altınkaya Boyu: 1,68
Merve Altınkaya Kilosu: 53

Oynadığı diziler 
Sultan – 2012 – (Pınar)
Cümbür Cemaat Aile – 2010
Bitmeyen Şarkı – 2010 – (Selma)
Papatyam – 2009 – (Yasemin)
Nefes – 2009 -(Eylem)
Baba Ocağı – 2008 – (Didem)
Senden Başka – 2007 – (Yeliz)

poyraz karayel ipek, poyraz karayel ipek kimdir, poyraz karayel oyuncuları, poyraz karayel dizisi ipek resimleri, poyraz karayeldeki ipek kim, merve altınkaya kimdir, merve altınkaya biyografi, merve altınkaya resimleri, merve altınkaya kaç yaşında boyu kilosu kaç, merve altınkaya kac yasinda, poyraz karayel ipek gercek adi,

Merve Altınkaya Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top