gulben-ergen-yikil-karsimdan-sarki-sozleri

GÜLBEN ERGEN YIKIL KARŞIMDAN ŞARKI SÖZLERİ

Türk pop müziğinin sevilen ve beğenilen isimlerinden olan güzel sanatçı Gülben Ergen bilindiği gibi kısa süre önce Kalbimi Koydum isimli albümünü çıkarmış ve oldukça büyük bir başarı yakalamıştı. Toplam 14 şarkının yer aldığı albümde birbirinden güzel şarkılar yer almaktadır. Albümde en beğenilen ve dinlenen şarkılardan birisi de Yıkıl Karşımdan isimli şarkıdır.

Sözleri ve müziği Mustafa Sandal ile eşine ait olan Yıkıl Karşımdan şarkısı Mustafa Sandal'ın, Gülben Ergen'e barışma hediyesi olan bir şarkıdır. Şimdi başarılı sanatçı Gülben Ergen Yıkıl Karşımdan adlı şarkıya Mustafa Sandal'ın da yer aldığı bir klip çekmiştir. İki başarılı sanatçıyı buluşturan Yıkıl Karşımdan isimli şarkı şimdi tüm müzik marketlerde ve müzik kanallarında yayınlanmaya başlayacaktır. Bizde sizler için bu yazımızda Gülben Ergen Yıkıl Karşımdan isimli şarkısının sözlerini derledik.

Gülben Ergen Yıkıl Karşımdan Şarkı Sözleri 
Şaşırma
Kırılınca kalp son defa
Kapanır kapı bir veda unutma
Kalp bilendikçe büyümüyor
Alışma
Tükenir sabır sonunda
Gözlerindeki manzara kuruyor
Kaçıp gider yağmurlara

Gülüşümle yanardın, bir nefeste karardın
Bak gönül parlamıyor
Ne de çabuk unuttun hani ben senin
Son çaren tek umudundum
Aşkımdan hani ölüyordun aşkımdan
Yüz verdikçe diriliyorsun karşımda
Az kaldı az uslan biraz
Ya da yıkıl karşımdan

gülben ergen yıkıl karşımdan, gülben ergen yıkıl karşımdan şarkı sözleri, gülben ergenin yeni yıkıl karşımdan şarkısı, gülben ergen yıkıl karşımdan şarkısı ve sözleri, gulben ergen yikil karsimdan sarki sozleri, gülben ergen mustafa sandal yıkıl karşımdan şarkı sözleri, gülben ergenin yeni şarkısı,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top