maral-dizisi-yigit-can-nergis-kimdir
MARAL DİZİSİ YİĞİT KİMDİR

Yayınladığı yarışma programları ile büyük başarı yakalayan TV8 yarışmaların yanı sıra diziler ile de bu başarısını sürdürmek istemektedir. Geçen sezon yayınlanmaya başlayan ve oldukça beğenilen Maral En Güzel Hikayem dizisi bu sezonda iddialı bir giriş yaparak yayınlanmaya devam etmektedir. Başrollerinde Hazal Kaya, Aras Bulut İynemli, Ceyda Düvenci, Bige Önal, Rıza Akın, Cankat Aydos gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Maral dizisinde dikkat çeken ve sevilen bir diğer oyuncu ise Can Nergis isimli oyuncudur. Yakışıklı oyuncu Can Nergis Maral dizisinde Yiğit karakterini canlandırmaktadır. Peki Can Nergis kimdir kaç yaşında ve hangi dizilerde oynamıştır. İşte can Nergis biyografi bilgileri..

MARAL DİZİ OYUNCULARI>>>

Maral Dizisi Yiğit Karakteri Kimdir?


Can Nergis Kimdir
Maral dizisinde Yiğit karakterini canlandıran Can Nergis, 27 Mayıs 1985 İstanbul doğumlu dizi oyuncusu ve mankendir. Ünlü oyuncu aile ortamında sürekli gözetim altında büyümüştür. Yakışıklılığı ve fiziği ile küçüklüğünden bu yana kızların sevgilisi haline gelen Nergis’in kariyeri fotomodellik ile başlamıştır. Can Nergis ilk olarak Türkiye’de yaptığı modellik sonrasında yurt dışına çıkmaya karar vermiştir. Avustralya’da başlayan modellik kariyeri Çin ve Tayland ile devam etmiştir. Tayland’da uzun süre fotomodellik yapan ünlü oyuncu SHEWA isimli bir ajans açmış ve modellik kariyerine bu şekilde devam etmeye karar vermiştir.
Daha sonra işlerini büyütüp bu ülkeye yerleşen Nergis’e Türkiye’den Tomris Giritoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı Herşeye Rağmen isimli diziden başrol teklifi almış ve Türkiye’ye dönmüştür. Can Nergis bu dizi ile Türkiye’de hayran kitlesini artırmıştır. Can Nergis bu diziden sonra Dila Hanım isimli dizide rol almaya başlamıştır. Bu diziden sonrada Paşa Gönlüm isimli dizide Fikret karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise Maral dizisi ile ekranlarda olmaktadır.

maral dizi oyuncuları, maral dizisi yiğit, maral dizisi yiğit kim, maral dizisindeki yiğit kim, maral dizi karakter isimleri, maral dizisi yigit resimleri, maralin sevgilisi yigit, maral yigit kim, can nergis kimdir, can nergis biyografi, can nergis kaç yaşında, can nergis kac yasinda, can nergis resimleri, can nergis boyu kilosu kac, maral yigit gerçek adı,

Can Nergis Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top