HAYATIMIN AŞKI HAKAN KİMDİR

Kanal D'nin yeni dizisi Hayatımın Aşkı izleyici karşısında olurken dizide yer alan oyuncular merak edilmektedir. Tanıdık isimlerin yer aldığı Hayatımın Aşkı dizi oyuncuları arasında daha önceden Güneşin Kızları dizisinden tanıdığımız başarılı oyuncu Sarp Can Köroğlu da yer almaktadır.

Başrollerinde Serkan Çayoğlu ve hande Doğandemir'in yer aldığı dizide Sarp Can Köroğlu dizide Hakan karakterini canlandırmaktadır. Peki Hayatımın Aşkı Hakan kimdir, Sarp Can Köroğlu kimdir, bu soruların cevaplarını sizler için derledik. İşte ayrıntılar..

Hayatımın Aşkı Hakan Karakteri Kimdir?


Sarpcan Köroğlu Kimdir 
gunceltime.blogspot.com'a aittir 
Hayatımın Aşkı dizisinde Hakan karakterini canlandıran Sarpcan Köroğlu 1990 yılında Bolu’da doğmuştur. Liseyi Bolu’da okuyan başarılı oyuncu Sarpcan, Lise eğitiminden sonra Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Arkeoloji Bölümü’nü kazandı ve İstanbul’a yerleşti. Oyunculuğa merak salan Sarpcan Köroğlu 35 Buçuk Akademi’de Vahide Gördüm’den oyunculuk dersleri aldı.

İlk olarak 2010 yılında yayınlanan Elde Var Hayat adlı dizide rol aldı. Oyuncu daha sonra 2011 yılında yayınlanan Adını Feriha Koydum adlı dizide Bülent rolü ile izleyici karşısına çıktı. Sarpcan Köroğlu 2014 yılında yayınlanan Kurt Seyit ve Şura adlı dizide de boy gösterdi. Oyuncu şimdilerde Güneşin Kızları adlı dizide Emre karakterini canlandırmaktadır.


Sarpcan Köroğlu Yaşı: 25
Sarpcan Köroğlu Boyu: 1,70
Sarpcan Köroğlu Kilosu: 85

Rol Aldığı Dizi ve Filmler: 
2010 – Elde Var Hayat (TV Dizisi)
2011 – Adını Feriha Koydum (TV Dizisi)
2014 – Kurt Seyit ve Şura (TV Dizisi)
2015 – Güneşin Kızları (TV Dizisi)

hayatımın aşkı hakan kim, hayatımın aşkındaki hakan, hayatimin aski hakan resimleri, hayatimin aski hakan kac yasinda, sarpcan köroğlu, sarpcan koroglu biyografi, sarpcan köroğlu resimleri, sarpcan köroğlu boyu kilosu kaç, sarpcan koroglu kim, güneşin kızları emre, gunesin kizlari emre kim,

Sarpcan Köroğlu Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top