sen-benimsin-dizi-oyuncuları-kimler
SEN BENİMSİN DİZİSİ
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir 
FOX Tv ekranlarına bomba gibi bir yapımcılığıyla imza atan Pastel Film'in bu yazın en gözde dizilerinde biri olan Sen Benimsin dizisiyle ekranlarda olacak. Sen benimsin dizininin yönetmenliğinin Türkiye'nin reyting dizilerine imza atan Kudret Sabancı üstleniyor. 
Geçtiğimiz günlerde cuma gününün reyting dizisi olan Karagül'ün sezon finali yapmasıyla yerini Sen Benimsin dizisi üstlenecek Karagül dizisi gibi sen benimsin de her ün birbirinden heyecanlı bölümleriyle ekranlarda olacak. Fox tv ekranlarında güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Sen benimsin'in oyuncu kadrosunda başrolde yer alan, başarılı yakışıklı oyuncu Gökhan Keser ve 2013 Türkiye Güzeli Rüveyda Öksüz’e Güven Hokna, Burak Sergen, Dila Danışman, Seda Akman, Özgül Kavruk, Ruhi Sarı, Buket Dereoğlu gibi deneyimli isimler eşlik ediyor. 
Sen Benimsin dizisinin müzikleri ise Kıraç’a aittir. İlk bölümüyle Sen Benimsin dizisi 19 Haziran Cuma günü izleyicileri merakla bekliyorlar.

Sen Benimsin Dizi Oyuncuları Kimler
www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Sen Benimsin Şebnem - CEREN KAPLAKARSLAN Kimdir>>
Sen Benimsin Ejder - GÖKHAN KESER Kimdir>>>
Sen Benimsin Nağme - RÜVEYDA ÖKSÜZ Kimdir>>>
Sen Benimsin Ahlas - RUHİ SARI
Sen Benimsin Güzel - GİZEM DENİZCİ Kimdir>>
Sen Benimsin Şimal - BURAK SERGEN
Sen Benimsin Elvan - DİLA DANIŞMAN Kimdir>>
Sen Benimsin Cemile - ÖZGÜL KAVRUK
Sen Benimsin Şefika - SEDA AKMAN
Sen Benimsin Bereket - GÜVEN HOKNA
Sen Benimsin Nevin - BUKET DEREOĞLU

Sen Benimsin Dizi Konusu

Bursa’nın zengin ailelerinden bir olan Yenilmezler’in veliahdı Ejder ve annesinin baskısıyla yetişmiş, başarılı bir piyanist olan Nağme’nin ilk görüşte başlayan aşklarının çiftliğe taşınmasıyla yaşanan kaosu konu alan dizi “Sen Benimsin” 19 Haziran Cuma akşamından itibaren FOX ekranında olacak. Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık Bir trafik kazası sonucu tanışan ve birbirlerine aşık olan Ejder ve Nağme’nin ailelerinden habersiz verdikleri evlilik kararı her iki aile tarafından kabul edilmez. Yenilmezler Çiftliği’ne adım attığı andan itibaren Nağme, her kapının ardında hazin bir hikaye olduğunu fark eder. Bir süre sonra bu dört duvarın Ejder’le ilgili çok önemli bir sırrı da sakladığını öğrenen Nağme’nin bu evliliğe olan inancı sarsılır. Ancak bu aşktan vazgeçmeyecektir.

sen benimsin dizi oyuncuları kimler, sen benimsin dizi konusu nedir, sen benimsin dizisinde kimler oynuyor, sen benimsin dizi oyuncu isimleri, sen benimsin  dizisindeki oyuncuların isimleri, yavuz bingölün yeni dizisi, fox tv sen benimsin , fox tv yeni dizisi sen benimsin ne zaman başlıyor, sen benimsin oyuncu kadrosu, sen benımsın dizi oyunculari, sen beninsin 1. bölüm, Gökhan keserin yeni dizisinin adı nedir, 1 bölüm cuma 19 haziran mi
- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top