survivor all star ünlüler sms sonuçları, ünlülerden kim birinci oldu, sms sıralaması, 31 mart ünlüler sms sıralaması, 31 mart salı ünlüler oylama sonuçları, survivor all star 31 mart halk oylaması sonuçları, acunn.com ünlüler sms sıralaması, 31 marttaki oylamanın sonucu, ünlülerden dün akşam en çok oyu kim aldı, ünlülerden en çok sms alan isim kim,

31 MART SURVİVOR SMS SIRALAMASI
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Bu sezon bugüne kadarki Survivor serisinin en iyilerinin yarıştığı Survior All Star tüm heyecanı ile devam ediyor. Her hafta zorlu ve nefes kesen oyunlarla ekranlarda olan Survivor All Star bu hafta da yine zorlu ve heyecan dolu oyunlarla izleyicinin karşısında oldu. 

Bilindiği gibi Pazar akşamları oynanan dokunulmazlık oyunu haftanın elenen kişinin belirlendiği oyundur. Bu hafta yani 31 Mart Salı akşamı bir kişi daha adaya veda edecek. Bu hafta adadan giden isim ünlüler takımından olacak. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımı 29 mart pazar akşamı ada konseyinde Almeda ve Merve Oflaz ismini yazdılar ve ilk adaylar belli oldu. 

Merve Oflaz ve Almeda'nın ilk aday olarak seçilmesinin ardından Ünlüler takımı arasında bir de sms oylaması yani halk oylaması yapıldı. Bu sms sonuçları ise 31 Mart Salı akşamı açıklanacak ve sms de birinci olan kişi ada konseyinde seçilen ismin karşısına bir isim seçecek eleme bu 3 kişi arasında yapılacak. Survivor All Star yarışmasında 6. haftanın eleneni belli olacak ve bu elenen kişi adadan giden 5. isim olacak. Bakalım bu hafta ünlülerden kim elenecek. Survivor All Star 31 Mart ünlüler takımı SMS sonuçları ile ilgili detaylar ve bilgiler burada olacaktır. 

31 Mart Suvivor Ünlüler SMS Sonuçları
  1. ANIL
  2. DOĞUKAN
  3. SERENAY
  4. MERVE AYDIN
  5. BERNA
  6. HAKAN
  7. PASCAL
  8. MERVE OFLAZ
  9. ALMEDA

Geçtiğimiz Haftalarda Survivor All Starda Yaşananlar.
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Survivor All Star yarışmasında ilk eleme Gönüllüler takımı arasında olmuştu ve adadan giden kişi ise Duygu Çetinkaya olmuştu. İlk hafta elenen isim Gönüllülerden olurken daha sonra ise üst üste dokunulmazlık kaybeden takım Ünlüler oldu ve ünlülerden ilk elenen isim Fulya oldu, daha sonra ise mide rahatsızlığı nedeni ile elenen ikinci isim Ahmet Dursun oldu. Son olarakl Gönüllüler takımından Seda'nın elenmesi ile takım sayıları eşit olmuş durumdadır.

Peki Bu hafta Ünlülerden Kim Birinci Olur.

Ünlüler takımı arasında yapılan SMS sonuçları ile ilgili sonuçları sizlere burada paylaşacağız ve bilindiği gibi 17 martta ünlüler arasında yapılan sms oylaması sonucu şu şekildeydi;

Survivor Ünlüler 17 Mart SMS Oylama Sonuçları

01- Serenay
02- Anıl
03- Merve Aydın
04- Hakan
05- Merve Oflaz
06- Doğukan
07- Pascal
08- Berna
09- Almeda
10- Ahmet

Sizce Bu Hafta SMS Birincisi Kim Olur?
Tahminlerinizi Paylaşabilirsiniz.

- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top