ilayda alişan kimdir, ilayda alişan kaç yaşında, ilayda alişan biyografi, ilayda alişan hakkında bilgi, ilayda alişan resimleri, serçe sarayı sinem kimdir, serçe sarayındaki sinemin gerçek adı, serçe sarayı sinem kaç yaşında, serçe sarayı dizi oyuncuları, serçe sarayı dizi konusu, serçe sarayı sinem resimleri, sinem serçe sarayı dizisi,

SERÇE SARAYI SİNEM KİMDİR
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
İzleyici ile buluşan yeni dizilerden bir tanesi olan Serçe Sarayı dizisi ekranlarda olmaya başladı. Başarılı oyuncu kadrosu ve konusu ile beğeni toplayan Serçe Sarayı dizisi Star Tv ekranlarında yayınlanmaktadır. Sizlere sitemizde serçe sarayı dizisi ile ilgili bilgileri vermeye devam ediyoruz. 

Başrollerinde Songül Öden, Mert Fırat, Alican Yücesoy, İlayda Alişan, İpek Bağrıaçık, Serkan Ercan gibi isimlerin yanı sıra, serçe sarayı dizi oyuncuları arasında birbirinden başarılı isimler yer almaktadır. 

Kocasını trafik kazasında kaybettikten sonra çocukları ve kardeşi ile yaşamaya devam eden serçe karakteri yani, Songül Öden dizinin baş karakterlerindendir. Konusu ile de oldukça beğenilen serçe sarayı dizisi oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

Dizi oyuncuları içerinde beğenilen ve en çok aranan isimlerden bir tanesi de Serçe karakterinin kardeşi olan Sinem karakterini canlandıran İlayda Alişan isimli oyuncudur. Sinem karakterini canlandıran İlayda Alişan oyunculuğu ve güzelliği ile dikkatleri çekmeyi başarmıştır. Yazımızın devamında İlayda Alişan hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

Serçe Sarayı Dizisi Sinem Karakteri Kimdir?

İlayda Alişan Kimdir 
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Serçe Sarayı dizisinde Sinem karakterini canlandıran İlayda Alişan 27 Şubat 1996 yılında İstanbul da doğmuştur. Tüm çocukluk yılları İstanbul da geçen oyuncu İlayda Alişan çok küçük yaşlarda oyunculuk dünyasına dahil oldu. 
İlk olarak ekranlarda reklam filmleri ile rol alan güzel oyuncu Nestle, Coca Cola, Ülker, Akbank gibi büyük firmaların reklamlarında oynamıştır. 

İlayda Alişan oyunculuğa ise ilk olarak Bir Çocuk Sevdim adlı dizi ile başlamıştır. Bu dizide performansının yüksek olmasından dolayı kendisine birçok teklif geldi ve akabinde Gönül Hırsızı dizisinde rol aldı. Bu dizide de başarılı bir performans sergilediğini söyleyebiliriz. Mavi gözleriyle insanlara tüm güzellikleri hatırlatan oyuncu 1,60 boyundadır. Çok sayıda reklam filminde de rol alan oyuncu son olarak Benim Adım Gültepe dizisinde Nurten karakterini canlandırmıştır. Şimdi ise Serçe Sarayı dizisinde rol almaktadır.

İlayda Alişan Rol Aldığı Diziler

- Serçe Sarayı
- Benim Adım Gültepe
- Gönül Hırsızı
- Bir Çocuk Sevdim

İlayda Alişan Resimleri

- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top