MARAL DİZİSİ ALARA KİMDİR
www.gunceltime.blogspot.com-
Başrollerinde iki başarılı oyuncu olan, güzel oyuncu Hazal Kaya ile yakışıklı oyuncu Aras Bulut İymenli'nin olduğu Maral En Güzel Hikayem dizisi ilk bölümüyle izleyici ile buluştu. Merakla beklenen ve oldukça beğeni toplayan Maral dizisi izleyiciden tam not almayı başarmış durumdadır. Tv8 ekranlarında gunceltimeblogspot'a aittir. izleyici ile buluşan Maral dizisinde hazal kaya Maral karakterini, Aras Bulut İymenli ise Sarp karakterini canlandırmaktadır. Maral dizisinde hayallerine sıfırdan ulaşmaya çalışan Maral ile, ona aşık olan Sarp ikilisinin aşkları anlatılacaktır. Maral dizi oyuncuları arasında Hazal Kaya ve Aras Bulut İymenli'nin yanı sıra Ceyda Düvenci, Bige Önal, Rıza Akın, Cankat Aydos ve Reha Özcan gibi başarılı bir çok isimde yer almaktadır. Sizlere bu yazımızda Maral dizi oyuncu kadrosu içerisinde olan ve güzelliği ile beğeni toplayan başarılı oyuncu Bige Önal hakkında bilgiler vereceğiz. Bige Önal Maral dizisinde Alara karakterini canlandırmaktadır. Yazımızın devamında güzel oyuncu Bige Önal hakkında tüm bilgileri bulabilirsiniz.

MARAL DİZİ OYUNCULARI>>>


Maral Dizisi Alara Karakteri Kimdir?


Bige Önal Kimdir

bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Maral En Güzel Hikayem dizisinde Alara karakterini canlandıran Bige Önal 1 Şubat 1990 yılında İstanbul'da doğmuştur. Güzel oyuncu Bige Önal Galatasarayın eski Futbolcusu Erhan Önal'ın kızıdır. Bilgi Üniversitesi mezunu olan güzel oyuncu Maral dizisinde en çok aranan isimlerinden birisidir. Oynadığı her dizide büyük başarı elde eden güzel oyuncu Bige Önal daha önce de bir çok dizide rol almıştır. 2007 yılında Kısmetim Otel adlı dizi ile başlayan güzel oyuncu Bige Önal daha sonra Elde Var Hayat ve Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol almıştır. 

Bige Önal Boyu        : 1,70
Bige Önal Kilosu      : 54
Bige Önal Yaşı         : 24
Bige Önal Göz Rengi : Yeşil
Bige Önal Saç Rengi : Kumral
Bige Önal Twitter     : https://twitter.com/bigeonal_
Bige Önal Facebook  : https://tr-tr.facebook.com/BigeOnalOfficial

Bige Önal Rol Aldığı Diziler 

- Maral En Güzel Hikayem
- Benim Adım Gültepe
- Muhteşem Yüzyıl 
- Elde var Hayat 
- Halil İbrahim Sofrası 
- Kısmetim Otel

bige önal kimdir, bige önal biyografi, bige önal hakkında bilgi, bige önal resimleri, bige önal kaç yaşında nereli, bige önal boyu kilosu yaşı kaç, maral dizi oyuncuları, maral dizisi alara kimdir, maral dizisi alara karakteri gerçekte kim, alara maral dizisi, maral dizisindeki alara kimdir, maral dizisindeki alaranın gerçek adı, maral dizisinin alarası, maral dizisi alara kaç yaşında boyu kaç, bilge önal,

Bige Önal Resimleri
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top