PARAMPARÇA DİZİ OYUNCULARI KİMLER

Son zamanların en çok izlenen dizisi Paramparça Star Tv ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Her hafta yeni bölümleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyen sevilen dizi paramparça oldukça beğenilmiş ve ilgi ile takip edilmektedir.


Paramparça dizi oyuncuları arasında Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Alina Boz, Leyla Tanlar, Ebru Özkan, Nurgül Köse, Burak Tozkoparan gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktdır. 

Paramparça dizisi başrollerinde olan Erkan Petekkaya Cihan karakterini canlandırırken, Nurgül Yeşilçay ise Gülseren karakterini canlandırmaktadır. Paramparça dizisi oyuncularının yanı sıra konusu ile de izleyiciden tam not almayı başarmıştır. 

İzleyici tarafından merak edilenler arasında paramparça dizi oyuncuları kimler, paramparça dizisi karakter isimleri, paramparça dizisinde kim kimdir gibi bilgiler merak edilmekte ve araştırılmaktadır. Yazımızın devamında Paramparça dizisi ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz.

Paramparça Dizi Oyuncuları Kimler

Paramparça Ayşe - Şükran Ovalı Kimdir>>>
Paramparça Müge - Zühre Gökdağ Kimdir>>>
Paramparça Candan - Ahu Yağtu Kimdir>>>
Paramparça Gülseren - Nurgül Yeşilçay Kimdir>>>
Paramparça Deniz -  Ceyhun Mengiroğlu Kimdir>>
Paramparça Cihan - Erkan Petekkaya Kimdir>>>
Paramparça Ozan - Burak Tozkoparan Kimdir>>>
Paramparça Dilara - Ebru Özkan Kimdir>>>
Paramparça Keriman - Nursel Köse Kimdir>>>
Paramparça Hazal - Alina Boz Kimdir>>>
Paramparça Cansu - Leyla Tanlar Kimdir>>>
Paramparça Alper - Cemal Hünal Kimdir>>>
Paramparça Derya - Elvin Aydoğdu Kimdir>>>
Paramparça Şeyda - Aslıhan Kapanşahin Kimdir>>>
Paramparça Özkan - Tolga Tekin Kimdir>>>
Paramparça Solmaz - Güneş Emir Kimdir>>>

Paramparça Dizi Konusu 
Star Tv'nin yeni dizisi olan Paramparça dizisi iki aşığın sıradışı aşkını anlatacak. Paramparça dizisinde Erkan Petekkaya'nın canlandırdığı Cihan karakteri ile, dizide Nurgül Yeşilçay'ın canlandırdığı Gülseren karakteri birbirlerini sevmektedirler. Paramparça dizisi Gülseren İstanbul'un Kurtuluş semtinde bir çeyizci dükkanında çalışan ve mütevazı bir hayat yaşayan kadındır. Paramparça dizisi Cihan karakteri ise zengin yakışıklı ve restoran zinciri olan bir adamdır.

pramparça dizisi, paramparça dizi oyuncuları kimler, paramparçada oynayan oyuncuların isimleri, paramparça karakter isimleri, paramparça dizisinde kim kimdir, paramparça oyuncu kadrosu, paramparça hazal kimdir, paramparça keriman kimdir, paramparça yeni bölüm fragmanı, paramparça yeni bölüm, paramparça oyuncularının resimleri, paramparça tüm kadro,
- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top