pamir pekin, pamir pekin kimdir, pamir pekin kaç yaşında boyu kilosu kaç, pamir pekin resimleri, pamir pekin biyografi, gönül işleri dizi oyuncuları kimler, gönül işleri dizisindeki kemal komiser, gönül işleri komiser kemal, gönül işleri komiser kemal gerçek adı nedir, hülya avşarı klipte öpen kim, gönül işleri kemal resimleri, komiser kemal gönül işleri dizisi

GÖNÜL İŞLERİ KOMİSER KEMAL KİMDİR

Başrollerinde Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar ve Selma Ergeç'in yer aldığı Gönül İşleri dizisi bilgileri. Gönül İşleri dizi oyuncuları arasında Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Can Yaman, Kaan Yılmaz, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Gümeç Alpay ve Pamir Pekin gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

Ekranların sevilen dizisi Gönül İşleri her geçen gün ilgi ile izlenmeye devam etmektedir. Pazar akşamları Star Tv de yayınlanan ve yayınandığı anda herkesi soluksuz ekrana kilitleyen Gönül İşleri dizisi hakkındaki bilgileri aktarmaya devam ediyoruz.

Gönül İşleri oyuncuları arasında en çok aranan ve sevilen isimlerin başında ise Komiser Kemal karakterini canlandıran Pamir Pekin isimli oyuncu gelmektedir. Gönül İşleri Kemal karakteri dizinin gözü kara polisidir. İdealist bir polis olan Komiser Kemal kuyumcu soygunu nedeni ile Saadet ile tanışır.

Gönül İşleri dizisi izleyicileri tarafından ise merak edilen ve araştırılan bilgilerin başında Pamir Pekin kimdir, Pamir Pekin kaç yaşında boyu kilosu kaç, Gönül İşleri Kemal Komiser kimdir, Gönül işlerindeki kemalin gerçek adı nedir gibi bir çok soru sorulmaktadır. Yazımızın devamında Kemal karakteri ve Pamir Pekin hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.


Gönül İşleri Dizisindeki Komiser Kemal Karakteri Kimdir?

Pamir Pekin Kimdir

Gönül İşleri dizisinde Kemal Komiser karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Pamir Pekin, 31 Mayıs 1979 tarihinde İstanbul da dünyaya gelmiştir. 1979 doğumlu olan genç ve yakışıklı oyuncu, günümüz yılına yani 2015'e göre 36 yaşındadır. Son zamanlarda adından söz ettiren başarılı oyunculardan biridir.

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Pamir Pekin Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında modellikte yapan Pamir Pekin bir ara ahşap yelkenlilerde yapmaya başlamıştır.

Sevilen oyuncu Pamir Pekin ilk kez izleyicilerinin karşısına Nevzat Komiser dizisiyle çıkmıştır. Bu dizinin ardından; Parmaklıklar Ardında, Kavak Yelleri, Vurgun, Havalimanı, Keskin Bıçak, Lale Devri, Tozlu Yollar, Güzel Çirkin, Günce, Muhteşem Yüzyıl gibi dizilerde de rol akmıştır. Özellikle Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Elkas Mirza karakteri ile oldukça beğeni toplayan oyuncu şu sıralar Star TV ekranlarında yayınlanan Gönül İşleri dizisinde Komiser Kemal karakterini canlandırmaktadır. 

Başarılı oyuncu Pamir Pekin ayrıca Hülya Avşar'ın A benim Akılsızım isimli şarkısının klibinde de rol almıştır. Klipte Hülya Avşar ile öpüşen Pamir Pekin magazin gündeminde de yer almıştı. Oyuncunun resimleri aşağıdadır. 

Pamir Pekin Rol Aldığı Diziler

2014 Gönül İşleri - Kemal
2013 Tozlu Yollar 
2013 Güzel Çirkin 
2013 Günce 
2013 Muhteşem Yüzyıl Elkas Mirza 
2010 Lale Devri - Cansel 
2010 Keskin Bıçak - Kemal 
2009 Parmaklıklar Ardında - Mert 
2008 Vurgun 
2008 Havalimanı - Başkomiser Fatih 
2007 Komiser Nevzat - Komiser Ali

Pamir Pekin Resimleri


- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top