gönül işleri, gönül işleri oyuncuları, gönül işlerindeki bedir karakteri, gönül işleri bedir karakteri, gönül işleri bedir resimleri, gönül işleri bedir kaç yaşında, gönül işleri bedir gerçek adı, can yaman, can yaman kimdir, can yaman kaç yaşında, can yaman biyografi, can yaman resimleri, can yaman boyu kilosu kaç,

GÖNÜL İŞLERİ BEDİR KİMDİR

Ekranların sevilen dizisi Gönül İşleri her geçen gün ilgi ile izlenmeye devam etmektedir. Pazar akşamları Star Tv de yayınlanan ve yayınandığı anda herkesi soluksuz ekrana kilitleyen Gönül İşleri dizisi hakkındaki bilgileri aktarmaya devam ediyoruz.

Gönül İşleri dizi oyuncuları arasında Sinem Kobal, Bennu Yıldırımlar, Selma Ergeç, Can Yaman, Kaan Yılmaz, Timuçin Esen, Fırat Çelik, Gümeç Alpay ve Pamir Pekin gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

Gönül İşleri oyuncuları arasında en çok aranan ve sevilen isimlerin başında ise Bedir karakterini canlandıran Can Yaman isimli oyuncu gelmektedir. Gönül İşleri Bedir karakteri Servet'in sağ koludur. Bedir Sevda'ya aşıktır ve Tibet ile bu yüzden bir rekabet içerisindedir. Cesur ve mert bir kişiliği olan Bedir'in tek korkusu polislerdir.

Gönül İşleri dizisi izleyicileri tarafından ise merak edilen ve araştırılan bilgilerin başında Can Yaman kimdir, Can Yaman kaç yaşında boyu kilosu kaç, Gönül İşleri Bedir kimdir, Gönül işlerindeki bedirin gerçek adı nedir gibi bir çok soru sorulmaktadır. Yazımızın devamında bedir karakteri ve can yaman hakkındaki bilgilere ulaşabilirsiniz.


Gönül İşleri Dizisindeki Bedir Karakteri Kimdir?

Can Yaman Kimdir

Gönül İşleri dizisinde Bedir karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Can Yaman 1989 yılında İstanbul da doğmuştur. İlköğretim eğitimini Bİlfen Kolejinde tamamlamış, lise eğitimini ise bir İtalyan lisesinde okuyarak birincilikle bitirmiştir. Yakışıklı oyuncu Can Yaman Lisede değişim öğrencisi olarak Amerika’ya gittmiştir. 

Üniversite eğitimini burslu olarak Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde tamamlayarak mezun olmuştur. Küçük yaştan beri basketbol oynayan Can Yaman daha sonra lisanslı olarak da basketbol oynamıştır. Üniversiteyi basketbol bursuyla okumuştur. 

Asıl mesleği avukatlık olan başarılı oyuncu Can Yaman bir yılık mecburi stajından sonra Pricewaterhouse Coopers diye dünyaca ünlü kurumsal bir firmada altı ay avukatlık yapmıştır. Avukatlık yaptığı dönemlerde O sırada Dünya gazetesinde cuma günleri yazıları yayımlanıyordu. Yakışıklılığı ile dikkatleri üzerine çeken Can Yaman avukatlığı bırakıp oyunculuğu seçmesinin nedenini ise herkesin ona sen artis gibisin avukatlıkla ne işin var oyuncu ol demesi ve adliyede ki hakimlerin bile böyle demesi üzerine oyunculuğu seçtiğini açıklamaktadır.

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Can Yaman'ın rol aldığı ilk dizi Gönül İşleri dizisidir. Sevilen oyuncunun resimleri yazımızın devamındadır. Gönül İşlerindeki Bedir karakteri ve Can Yaman hakkında düşüncelerinizi paylaşabilirsiniz.

Can Yaman Resimleri


- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top