acil servis dizisi, acil servis dizi oyuncu isimleri, acil servis dizisindeki oyuncular kimler, acil servis oyuncu kadrosu, acil servis zeynep kimdir, acil servis dizisindeki zeynep karakteri, acil servis zeynep hangi dizilerde oynadı, nur erkul kimdir, nur erkul biyografi, nur erkul resimleri, nur erkul hayatı, nur erkul kaç yaşında, acil servis zeynepin gerçek adı

ACİL SERVİS ZEYNEP KİMDİR

Show Tv nin yeni dizileri arasında olan ve oldukça beğenilen dizilerinden biri olan Acil Servis dizisi ilk bölümü ile 3 Şubat Salı günü izleyici ile buluşacaktir.

Acil Servis dizisi daha önce yayınlanan Doktorlar dizisi benzeri olacaktır. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça sevilen Acil Servis dizisi yurt dışında yayınlanan ve reyting rekorlari kıran ER isimli dizinin Türkiye uyarlamasıdır.

Acil Servis dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Nur Erkul, Funda İlhan, Funda Şirinkal, Suzan Aksoy, Elçin Aktaş, Seda Akman, Serkan Öztürk, Tamer Tıraşlıoğlu, Musab Ekici, Gökhan Soylu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Acil Servis dizisinde canlandırdıkları doktor ve hemşire karakterleri ile dizi oyuncuları acil sevise gelen insanların hayatlarını kurtarmaya çalışacaklar.

Sizlere bu yazımızda Acil Servis oyuncu kadrosunda bulanan ve hem güzelliği hemde oyunculuğu ile dikkatleri toplayan oyuncu Nur Erkul hakkında bilgileri paylaşacağız. Nur Erkul Acil Servis dizisinde Zeynep karakterini canlandırmaktadır. Güzel ve başarılı oyuncu Nur Erkul hayatı hakkında merak edilenleri ve Nur Erkul Biyografi bilgileri yazımızın devamındadır.

ACİL SERVİS DİZİ OYUNCULARI>>>

Acil Servis Dizisi Zeynep Karakteri Kimdir?

Nur Erkul Kimdir

Acil Servis dizisinde Zeynep karakterini canlandıran Nur Erkul, doğum tarihi 17 Nisan 1985’tir. Bursa ilinde dünyaya gelen oyuncu bir süredir İstanbul ilinde ikamet ediyor. Seyirci karşısına ilk olarak Kasaba adlı dizi ile çıkan ünlü oyuncu kılıç günü ve ay tutulması adlı dizilerde de rol almıştır. 

Ali Ayşeyi Seviyor dizisinde rol almış olan oyuncu Nur Erkul TRT ekranlarında yayınlanan Bir Yusuf Masalı dizisinde de rol almıştır. Ünlü oyuncu Nur Erkul 1.70 boyunda ve 54 kilo ağırlığındadır. Oyunculuk eğitimini ülkemizin en ünlü eğitim merkezlerinden birisi olan Müjdat Gezen Sanat Merkezinde almıştır.

Nur Erkul Rol Aldığı Diziler

2015 Acil Servis - Zeynep
2014 Bir Yusuf Masalı - Züleyha / Maria 
2013 Ali Ayşeyi Seviyor - Ayşe 
2012 Böyle Bitmesin 
2012 Bulutların Ötesi 
2011 Ay Tutulması - Şebnem 
2010 Kılıç Günü - Cansu 
2009 Kasaba

Nur Erkul Resimleri

- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top