acil aşk aranıyor dizisi, acil servis dizi oyuncu isimleri, acil servis dizisindeki oyuncular kimler, acil servis oyuncu kadrosu, acil aşk aranıyor berzan kimdir, acil servis dizisindeki berzan karakteri, acil servis berzan hangi dizilerde oynadı, tamer tıraşoğlu kimdir, tamer tıraşoğlu biyografi, tamer tıraşoğlu resimleri, tamer tıraşoğlu hayatı, tamer tıraşoğlu kaç yaşında, acil servis tamerin gerçek adı

ACİL AŞK ARANIYOR BERZAN KİMDİR

Show Tv nin yeni dizileri arasında olan ve oldukça beğenilen dizilerinden biri olan Acil Servis dizisi ilk bölümü ile 3 Şubat Salı günü izleyici ile buluşacaktir.

Acil Servis dizisi daha önce yayınlanan Doktorlar dizisi benzeri olacaktır. Güçlü oyuncu kadrosu ve konusu ile oldukça sevilen Acil Servis dizisi yurt dışında yayınlanan ve reyting rekorlari kıran ER isimli dizinin Türkiye uyarlamasıdır.

Acil Servis dizi oyuncuları arasında Serhat Teoman, Nur Erkul, Funda İlhan, Funda Şirinkal, Suzan Aksoy, Elçin Aktaş, Seda Akman, Serkan Öztürk, Tamer Tıraşlıoğlu, Musab Ekici, Gökhan Soylu gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Acil Servis dizisinde canlandırdıkları doktor ve hemşire karakterleri ile dizi oyuncuları acil sevise gelen insanların hayatlarını kurtarmaya çalışacaklar.

Sizlere bu yazımızda Acil Servis oyuncu kadrosunda bulanan ve hem yakışıklılığı hemde oyunculuğu ile dikkatleri toplayan oyuncu tamer tıraşoğlu hakkında bilgileri paylaşacağız. Tamer Tıraşoğlu Acil Servis dizisinde Berzan karakterini canlandırmaktadır. Yakışıklı ve başarılı oyuncu Tamer Tıraşoğlu hayatı hakkında merak edilenleri ve Tamer Tıraşoğlu Biyografi bilgileri yazımızın devamındadır.

Acil Servis Dizisi Berzan Karakteri Kimdir?

Tamer Tıraşoğlu Kimdir

Acil Servis dizisinde Berzan karakterini canlandıran Tamer Tıraşoğlu isimli genç oyuncuyu daha önce Ağır Roman dizisinde görmüştük. Türkiye de bu dizden başka hiç bir dizi de yer almamıştır. Fakat Almanya da çeşitli bir çok dizi ve filmlerde rol almıştır. 

Tamer Tıraşoğlu 4 Şubat 1983 yılında Almanya Berlin de doğmuştur. Aslen Ordu lu olan yakışıklı oyuncu Tamer Tıraşoğlu, 2005-2010 yılları arasında Schauspielstudio and Film Atelier Langhanke’de oyunculuk eğitimi almıştır.

Almanya’da çeşitli dizi ve filmlerde rol alan Tıraşoğlu Türkiye de ilk kez Star Tv de yayınlanan Ağır Roman Yeni Dünya adlı dizide Salih karakterini canlandırarak rol almıştır. Türkiye’de daha önce herhangi bir projede yer almayan genç oyuncu, yurtdışında ise bir çok dizi ve filmde rol almıştır.

Yakışıklı ve başarılı oyuncu Tamer Tıraşoğlu şimdi ise Show Tv de yayınlanan Acil Servis adlı dizide Berzan karakterini canlandırmaktadır. Sevilen oyuncunun resimleri 
ve yer aldığı projeler aşağıdadır.

Rol Aldığı Diziler:
Urfaust (2010)
Look Back in Anger (2010)
Das Restpaar (2010)
Guantanamı – Kriegs und Liebesgedichte (2009)
A Midsummer Night’s Dream (2008)
Phaedra (2007)
Neighbors (2006)
Hochzeitsabend (2006)
The Shape of Things (2006)
Masque (2005)

Rol Aldığı Filmler:
Shahada, Yönetmen: Buraq Qurbani, 2009
Einverrücktes Wochenende, SYönetmen: Ulli Baumann, 2009
Notruf Hafenkante, Yönetmen: Ulli Baumann, 2008


Tamer Tıraşoğlu Resimleri


- Reklamlar -

0 yorum:

Yorum Gönder

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top