HAYATIMIN AŞKI DEMİR
www.gunceltime.blogspot.com
Kiraz Mevsimi dizisi ile tanıdığımız başarılı ve yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu yeni dizisi ile ekranlarda olmaya devam ediyor. Kanal D de Hayatımın Aşkı dizisinde yer alan yakışıklı oyuncu dizide Demir karakterini canlandırmaktadır. 

Hayatımın Aşkı dizisinde Hande Doğandemir ile birlikte başrol paylaşan Serkan Çayoğlu ve Hande Doğandemir dizide iki aşığı canlandıracaklar. Bizde sizler için bu yazımızda Serkan Çayoğlu kimdir ve Hayatımın Aşkı Demir kimdir gibi soruların cevaplarını derledik. İşte Serkan Çayoğlu Biyografi bilgileri..

Hayatımın Aşkı Dizisi Demir Karakteri Kimdir?


Serkan Çayoğlu Kimdir 
www.gunceltime.blogspot.com
Serkan Çayoğlu 31 Mayıs 1987 yılında Almanya’da doğmuştur. Yakışıklı oyuncu eğitimini bu ülkede tamamlamıştır. Erlangen-Nuremberg Üniversitesinde Ekonomi eğitimi gören başarılı oyuncu gerçek mesleği yerine modellik ve oyunculuk yapmaktadır.

Mankenlik ve oyunculuk mesleğine Almanya’da başlamış ancak asıl başarıyı Türkiye’de yakalamıştır. Daha önce sadece yaz aylarında Türkiye’ye gelebilen Serkan Çayoğlu eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye’ye yerleşmiş, aralarında Ümit Çırak, Bahar Kerimoğlu ve Dolunay Soysert’in de bulunduğu ünlü kişilerden oyunculuk dersleri almıştır. Hande Yener’in hit şarkılarından biri olan Ya Ya Ya klibinde oynayan yakışıklı oyuncunun sonrasında yerli dizi serüveni başlamıştır. 


6 yıldır modellik yapan ve Türkiye’de jön olmayı hedefleyen Serkan Çayoğlu’nun ilk oyunculuk işi Kızım Nerede dizisi olurken, Kuzey Güney dizisinde konuk oyuncu olarak karşımıza çıkmıştır. Merve Boluğur’un canlandırdığı karakterin İtalya’dan gelen arkadaşını oynayan Serkan Çayoğlu daha sonra Zeytin Tepesi adlı KANAL D dizisinde rol almıştır. Serkan Çayoğlu’nun başarılı gunceltime.blogspot.com bir performans sergilediği dizi ne yazık ki sadece 7 bölüm sürmüş ve reyting yarışlarına yenilerek erken final yapmıştır. Usta oyuncularla aynı dizide rol alan Serkan Çayoğlu asıl çıkışını bu diziden hemen sonra Kiraz Mevsimi ile yapmıştır.

Serkan Çayoğlu Yaşı Kaç : 28
Serkan Çayoğlu Boyu Kaç : 1,88
Serkan Çayoğlu Kilosu Kaç : 82
Serkan Çayoğlu Twitter Adresi : twitter.com/SerkanCayoglu
Serkan Çayoğlu Facebook Adresi : www.facebook.com/serkancayogluofficial
Serkan Çayoğlu İnstagram Adresi : 

Serkan Çayoğlu Rol Aldığı Diziler

- Kiraz Mevsimi (Ayaz)
- Zeytin Tepesi
- Kuzey Güney 
- Kızım Nerede

serkan çayoğlu kimdir, serkan çayoğlu resimleri, serkan çayoğlu kaç yaşında, hayatımın aşkı dizisi demir, hayatımın aşkı demir, kiraz mevsimi ayaz kimdir, serkan çayoğlu boyu kilosu kaç, serkan çayoğlu sevgilisi kim,

Serkan Çayoğlu Resimleri
- Reklamlar -

3 yorum:

  1. Ayaz cok yakisikli yaaa

    YanıtlaSil
  2. Of of bitiyorum ben bu cocuga ya

    YanıtlaSil
  3. serkan cayoglu yakisikli ama ondan da yakisiklisi da var

    YanıtlaSil

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top