ASLA VAZGEÇMEM OYUNCULARI KİMLER
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Genç kızların sevdiği ve beğendiği isim olan Tolgahan Sayışman, yeni dizisi ile tekrar ekranlarda olacak. Show Tv de başlayacak olan Asla Vazgeçmem dizisi ile izleyici karşısına çıkacak olan Tolgahan Sayışman'ın yeni dizisi merakla beklenmektedir.

Asla Vazgeçmem dizisinde yakışıklı oyuncuya, 2014 Miss Turkey birincisi olan Amine Gülşe eşlik edecek ve dizide zor ama tutkulu bir aşk yaşayacaklardır. www.gunceltime.blogspot.com 
Merakla beklenen Asla Vazgeçmem dizisi oyuncuları arasında Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe, Şafak Pekdemir, Yonca Cevher, Tugay Mercan, Ümit Yesin, Hülya Gülşen Irmak gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. 

Show Tv'nin yeni dizisi olan Asla Vazgeçmem dizisinde sevilen oyuncu Tolgahan Sayışman Yiğit karakterini canlandıracak ve 2014 miss turkey birincisi olan Amine Gülşe ise Nur karakterini canlandıracaklar dizide birbirlerine aşık iki insanı oynayacaklar.

İzleyici tarafından dizi ile ilgili merak edilenler arasında Asla Vazgeçmem dizi oyuncuları kimler, asla vazgeçmem dizi konusu ve asla vazgeçmem dizisinde kim hangi rolde, karakter isimleri neler gibi konular merak edilmektedir. Yazımızın devamında Asla Vazgeçmem dizisi hakkında bilgileri bulabilirsiniz.

Asla Vazgeçmem Dizi Oyuncuları
bu yazı www.gunceltime.blogspot.com'a aittir
Asla Vazgeçmem YiğitTolgahan Sayışman Kimdir
Asla Vazgeçmem Nur - Amine Gülşe (Kimdir>>>)
Asla Vazgeçmem İclal - Şafak Pekdemir (Kimdir>>>)
Asla Vazgeçmem Cahit - Tugay Mercan Kimdir
Asla Vazgeçmem Sinan - Eren Hacısalihoğlu (Kimdir>>>)
Asla Vazgeçmem Elmas - Tuğçe Kumral Kimdir
Asla Vazgeçmem Nazan - Yonca Cevher (Kimdir>>>)
Asla Vazgeçmem Hafize - Hülya Gülşen Irmak Kimdir
Asla Vazgeçmem Tayyar - Ümit Yesin Kimdir
Asla Vazgeçmem Emin - Yağızkan Dikmen Kimdir
Asla Vazgeçmem Aytül - Ayşegül Günay Kimdir
Asla Vazgeçmem Mert - Poyraz Bayramoğlu Kimdir


Asla Vazgeçmem Dizi Konusu

Show Tv Asla Vazgeçmem dizisi başrollerinde olan ve sevilen oyunculardan biri olan Tolgahan Sayışman'ın canlandırdığı Yiğit karakteri ile, güzeller güzeli Amine Gülşe'nin canlandırdığı Nur karakteri arasında yaşanacak zorlu aşk anlatılacaktır.

Birbirlerine ilk görüşte aşık olan ve deli gibi seven iki gencin aşkları için verdikleri savaş uğruna karşısına alacakları insanlar ve üstesinden gelmeye çalışacakları olayların yanı sıra birde büyük bir sırrın kurbanı olacaklardır.

asla vazgeçmem dizisi, asla vazgeçmem dizisi oyuncu kadrosu, asla vazgeçmem dizi oyuncuları kimler, asla vazgeçmem dizi bilgileri, asla vazgeçmem dizi görselleri şekilleri, asla vazgeçmem oyuncu isimleri ve resimleri, asla vazgeçmem tüm kadro, tolgahan sayışmanın yeni dizisi, asla vazgeçmem dizisi yiğit, asla vazgeçmem nur,
- Reklamlar -

1 yorum:

 
HABER PORTAL © 2013. All Rights Reserved. Powered by Blogger
Top